Ilpo Tikkanen uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi ja Juha Mäkinen uutena hallitukseen

tiistai, 30.11.2010

Metsämiesten Säätiön hallitus valitsi syyskokouksessaan 30.11. hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi 1.1.2011 alkaen metsänhoitaja, MMM, VTM Ilpo Tikkasen.

Tikkanen työskentelee Euroopan metsäinstituutti – EFI:n metsäpolitiikka- ja hallinto-ohjelman päällikkönä vastaten mm. metsäpoliittisen tutkimuksen koordinoinnista. Hän toimii myös EFI:n edustajana Euroopan metsäministerikokousten asiantuntijaryhmissä sekä EU:n neuvoa-antavassa metsä- ja korkkikomiteassa. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Maailmanpankin metsäpoliittisena neuvonantajana Yhdysvalloissa sekä erilaisissa metsäekonomiaan ja metsäpolitiikkaan liittyvissä opetus- ja tutkimustehtävissä Helsingin Yliopistossa. Metsäntutkimusjärjestöjen kansainvälisen liiton IUFRO:n metsäpolitiikan tutkimusryhmien rakentajana ja puheenjohtajana hän on toiminut 1980-luvun alusta lähtien.

Vuodesta 1995 saakka Säätiön hallituksen puheenjohtajana toiminut metsäneuvos Pentti Roiko-Jokela jättää Säätiön hallituksen vuodenvaihteessa sääntöjen ikäpykälän vuoksi.

Roiko-Jokelan tilalle hallitukseen valittiin 1.1.2010 alkaen uutena jäsenenä viestintäjohtaja Juha Mäkinen Metsähallituksesta ja hänen varahenkilökseen kehitysjohtaja Tapio Pouta Metsähallituksesta.

Säätiön arvopaperisijoituksista vastaavana sijoitustoimikunnan puheenjohtajana jatkaa hallituksen jäsen, lakimies Simo-Pekka Helander.

Lisätietoja:

Metsämiesten Säätiön hallituksen puheenjohtaja Pentti Roiko-Jokela, puh. 050 556 5994

Metsämiesten Säätiön asiamies Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.