Suomen Museoliiton juhlamitali Metsämiesten Säätiölle

torstaina, 22.05.2014

Suomen museoliiton hallitus on myöntänyt Kauko Räsäsen suunnitteleman Suomen museoliiton 50-vuotisjuhlamitalin Metsämiesten Säätiölle.

Perusteluissaan Museoliitto toteaa: ”Vuonna 1948 perustettu Metsämiesten Säätiö on metsäkulttuurin valtakunnallinen mesenaatti. Säätiön tehtävänä on metsäalan kehittäminen ja tukeminen sekä metsäalalla toimivien ihmisten henkisen ja aineellisen hyvinvoinnin edistäminen. Metsäkulttuuri on ollut Säätiön apurahojen painopisteenä pitkään. Säätiö jakaa apurahoja vuosittain noin 1,4 miljoonaa euroa. Suomen metsämuseo Lusto on Metsämiesten Säätiön strateginen rahoituskohde, mutta Säätiön taloudellisesta tuesta ovat päässeet nauttimaan lukuisat muutkin toimijat, kuten museot, tutkijat, kirjantekijät ja tapahtumien järjestäjät.”

Mitali luovutettiin Valtakunnallisilla museopäivillä Savonlinnassa 21.5.2014 ja sen olivat Säätiön puolesta vastaanottamassa hallituksen varapuheenjohtaja Kalevi Hänninen ja Säätiön asiamies Ilari Pirttilä.

Lisätietoja:  

Pääsihteeri Kimmo Levä, Suomen museoliitto, puh. 040 166 2816

Asiamies Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.