Metsämiesten Säätiö uudisti strategiansa

maanantai, 30.11.2009

Metsämiesten Säätiö on uusinut strategiansa. Toimintaa linjaavat säännöt ja vuosittain tarkistetut apurahojen kohdennukset on tuotu tähän päivään ja tulevaisuuteen vision, mission ja palveluidean kautta. Myös toiminnan arvot on avattu. Strategian kirkastamisella kohdennetaan apurahojen jakoa ja lisätään avoimuutta toiminnassa.

Visio tähtää vuoteen 2018, jolloin Metsämiesten Säätiö täyttää 70 vuotta. Vision mukaisesti Säätiö on luotettava ja aloitteellinen metsiin perustuvan hyvinvoinnin, sosiaalisen tasa-arvon sekä metsäalan kiinnostavuuden ja vahvan tulevaisuuden edistäjä.

Säätiöllä on kaksi pääprosessia: Sijoitustoiminta ja rahoitustoiminta. Sijoitustoiminnan painopistealueet ovat finanssisijoitukset, metsät ja asunnot. Rahoitustoiminnan painopistealueet ovat tutkimus, metsäkulttuuri, koulutus, viestintä ja hyvinvointi. Rahoitustoiminnassa jaettavat apurahat saadaan oman sijoitustoiminnan tuotoista.

Lisätietoja:

Metsämiesten Säätiön hallituksen puheenjohtaja Pentti Roiko-Jokela, puh. 050 556 5994

Metsämiesten Säätiön asiamies Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.