Metsämiesten Säätiöltä kahdeksan huomionosoitusta

maanantai, 02.12.2013

Metsämiesten Säätiö huomioi 2.12.2013 kolme henkilöä hopeisella ja viisi henkilöä pronssisella ansiomitalilla heidän pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnastaan Suomen metsätalouden ja Säätiön tarkoitusperien hyväksi.

Hopeiset ansiomitalit saivat metsätalousneuvos Risto Hyvärinen, toiminnanjohtaja Juhani Karvonen ja metsäneuvos Pentti Roiko-Jokela. Hopeinen ansiomitali on Säätiön korkein huomionosoitus ja siihen liittyy 2000 euron tunnustusapuraha.

Pronssiset ansiomitalit saivat metsäkoneyrittäjä Markku Liezén, toiminnanjohtaja Liisa Mäkijärvi, talouspäällikkö Olli Peltola, revisioneuvos Reijo Peltola sekä professori Olli Saastamoinen. Pronssiseen ansiomitaliin liittyy 1000 euron tunnustusapuraha. 

Mitalit ja tunnustusapurahat luovutettiin Helsingissä Säätytalossa järjestetyssä Ihminen ja metsä –seminaarissa, jonka teemana oli metsäalan koulutuksen ja tutkimuksen kehittäminen Suomessa. Tilaisuus oli samalla Säätiön 65-vuotisen taipaleen juhlaseminaari, jossa Säätiö halusi erityisesti muistaa pitkään palvelleita ja yhteistyötä tehneitä henkilöitä.

Säätiö juhlii merkkivuottaan työn merkeissä edistämällä metsäalan koulutusta ja tutkimusta, metsäalan työhyvinvointia sekä lasten ja nuorten kiinnostusta metsäalaan.

Lisätietoja:

Metsämiesten Säätiön asiamies Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.