Metsämiesten Säätiö kirkastaa rahoitusstrategiansa

perjantai, 28.08.2009

Metsämiesten Säätiön hallitus on päättänyt syksyn kuluessa uudistaa Säätiön rahoitustoiminnan strategian. Strategiatyössä pohditaan, mitkä ovat tässä ajassa ja lähitulevaisuudessa Säätiön tärkeimmät säädekirjan velvoitteiden mukaiset tehtävät ja miten apurahojen jako tulisi näin ollen suunnata. Toisin sanoen, miten Metsämiesten Säätiö voi mahdollisimman tuloksekkaalla tavalla tukea ja kehittää metsäalaa sekä edistää metsäalalla toimivien ihmisten henkistä ja aineellista hyvinvointia.

Strategiatyön kumppaniksi on valittu Reijo Mattila Oy Lahdesta.

Säätiön hallitus työstää strategiaa syyskuussa. Lokakuussa järjestetään työpaja keskeisten sidosryhmien näkemysten kuulemiseksi. Tavoitteena on, että Säätiön hallitus vahvistaa uuden strategian kokouksessaan 31.11.2009 ja uudet linjaukset otetaan huomioon, kun vuodelle 2010 myönnettävät apurahat laitetaan haettaviksi.

Näkemyksiä strategiatyöhön voi kertoa Säätiön asiamiehelle sähköpostitse ilari.pirttila(at)mmsaatio.fi tai puhelimitse 050 598 9920. 

Lisätietoja:

Metsämiesten Säätiön asiamies Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.