Metsämiesten Säätiö perustaa valtakunnallisen 4H-metsästipendin

keskiviikko syyskuun 23. 2009

Metsämiesten Säätiön hallitus on päättänyt perustaa ja rahoittaa valtakunnallisen Metsämiesten Säätiön Metsästipendin, joka liitetään 4H-säätiön stipendijärjestelmään. Stipendi jaetaan ensimmäisen kerran vuonna 2010 ja sen suuruus on 500 euroa.

Stipendillä palkitaan noin 18 – 22 vuotias nuori, joka on pitkäaikaisesti, monipuolisesti ja edelleen jatkuvasti tehnyt tuloksellista 4H metsäyritys- tai metsäharrastetoimintaa. Stipendi luovutetaan vuosittain 4H-säätiön stipendijuhlassa.

Paitsi metsäasioissa ansioituneen nuoren huomioimiseksi Metsämiesten Säätiö haluaa 4H-metsästipendin perustamisella nostaa myös esille sitä merkittävää kansalaisjärjestötoimintaa, jota tehdään Suomen 4H-liitossa, sen piireissä ja paikallisyhdistyksissä.

Stipendiin ja sen jakamisjuhlallisuuksiin käytetään Metsämiesten Säätiölle viime vuonna kertyneen 60-vuotisjuhlarahaston varat ja niiden ensi vuosikymmenellä loputtua Säätiö jatkaa stipendin rahoittamista omista sijoitustuotoistaan. Kaikille 60-vuotisjuhlarahastoa kerryttäneille tullaan lähettämään henkilökohtainen kiitoskirje ja tieto rahojen käyttökohteesta.

Lisätietoja:

Metsämiesten Säätiön asiamies Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.