Metsämiesten Säätiöltä kolme huomionosoitusta

tiistai lokakuun 13. 2009

Metsämiesten Säätiö huomioi 13.10.2009 kolme henkilöä pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnastaan Suomen metsätalouden ja Säätiön tarkoitusperien hyväksi.

Pronssisen mitalin saivat metsuri Seppo Männynsalo Savonlinnasta, metsäteknikko Sakari Pinomäki Ylöjärveltä ja metsäkonekoulutuksen tiimivastaava, opettaja Hannu Vauhkonen Mikkelistä.

Mitalit luovutettiin Säätiön strategiauudistusta käsitelleessä seminaarissa, joka oli suunnattu keskeisille sidosryhmille. Strategian uudistamisella haetaan mahdollisimman tuloksekasta apurahojen suuntaamista metsäalan tukemiseksi ja kehittämiseksi sekä metsäalalla toimivien ihmisten henkisen ja aineellisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Metsämiesten Säätiö myöntää vuosittain 1,2 miljoonaa euroa apurahoja, jotka ovat pääosin suuntautuneet tutkimukseen, metsäalan tehtävissä toimivien henkilöiden ammattitaidon kohentamiseen sekä alaan liittyvän kulttuurin edistämiseen ja perinteen tallentamiseen.

Lisätietoja:

Metsämiesten Säätiön asiamies Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.