Vuoden 2014 apurahanhaku kutistui

perjantaina, 14.02.2014

Metsämiesten Säätiön vuoden 2014 apurahojen haussa jätettiin 291 apuraha-anomusta, joiden yhteissumma on 4,5 miljoonaa euroa. Supistumista edellisvuoteen oli haettujen apurahojen kokonaismäärässä 9,6 %. Hakemusten lukumäärä pieneni 2,0 %.

Säätiö on pyrkinyt viime vuosina lisäämään apurahojen vaikuttavuutta mm. suuntaamalla niitä apurahojen hakuun laitossa alan tulevaisuuden kannalta keskeisiin kysymyksiin. Erityispainotuksina tässä apurahanhaussa on metsäalan koulutuksen, tutkimuksen ja työhyvinvoinnin kokonaisvaltaiset ja konkreettiset kehittämistoimet.

Metsämiesten Säätiö myöntää tänä vuonna apurahoja noin 1,4 miljoonaa euroa. Jaettavan apurahan määrä on sama kuin edellisvuonna. Säätiön hallitus päättää apurahoista 13.3.2014. Päätöksen yhteenveto sekä kaikki vähintään 1.500 euron apurahan saajat julkistetaan samana päivänä näillä sivuilla kohdassa Ajankohtaista.

Varat apurahoihin Säätiö saa omasta sijoitustoiminnastaan metsistä, vuokra-asunnoista ja erityyppisistä finanssisijoituksista.

Lisätietoja:

Metsämiesten Säätiön asiamies Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.