Lahjoitusvaihtoehto 1: Metsäala viestii ja näkyy

Lahjoitusvaihtoehto 2: Metsä tutuksi lapsille ja nuorille

Lahjoitusvaihtoehto 3: Osaavat tekijät metsässä

Lahjoitusvaihtoehto 4: Hyvinvoivat tekijät metsässä

Lahjoitusvaihtoehto 5: Metsähistorian tallennus ja esilletuonti – tunne juuresi

Lahjoitusvaihtoehto 6: Ennakoivalla tutkimuksella kansainvälisessä kärjessä

Metsäkiinteistöt

Säätiö omistaa noin 4 800 ha metsiä 18 eri kunnassa Suomessa. Pohjoisimmat tilat sijaitsevat Vöyrissä, Soinissa ja Kuopiossa. Eteläisimmät tilat ovat Salossa ja Somerolla.

Säätiö ostaa metsätiloja ja ottaa niitä vastaan myös lahjoituksina. Metsät ovat keskeinen osa Säätiön hajautettua sijoitusomaisuutta, jota hoidetaan Säätiön metsäomaisuuden hoidon linjauksen mukaisesti tähdäten korkeaan taloudelliseen tuottoon pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti.

Varat Säätiön yleishyödylliseen toimintaan – apurahoihin ja stipendeihin – saadaan omasta sijoitustoiminnasta sekä lahjoituksista. Hoitamalla metsiään hyvin Säätiö turvaa niiden kasvun ja uudistumisen sekä tulevan apurahojen ja stipendien jaon.

Mikäli haluat keskustella metsäkiinteistösi tulevaisuudesta ja sen soveltuvuudesta Säätiölle, ole yhteydessä Säätiön toimitusjohtajaan. Hän on itsekin metsänomistaja, koulutukseltaan metsätalousinsinööri ja vastaa Säätiön omista metsistä. Yhteystiedot löydät täältä.

Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää ja lähettää alla olevan yhteydenottopyynnön niin otamme sinuun yhteyttä. 

Yhteydenottopyyntö

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.