Viestintäoppia oman työn oheen

perjantai, 24.04.2015

Metsäkustannus Oy ryhtyy metsä- ja ympäristöalan toimijoiden viestintäkouluttajaksi. Koulutuksen tavoitteena on kehittää viestintäosaamista ja työtilanteiden hallintaa. Kouluttajana toimii Metsäkustannuksen kehittämispäällikkö MMM, MBA Mikko Häyrynen, jonka uutuuskirja Metsäviestintä nyt ohjaa ja rohkaisee aktiiviseen viestintään myös oman työn ohessa.

Sosiaalisen median nopea kehitys lisää viestintäosaamisen tarvetta entisestään. Viestijän tulee hallita sekä vakiintuneet menetelmät että verkon uudet kanavat. Facebook, Twitter, YouTube, blogi ovat oikein käytettyinä voimakkaita viestintävälineitä. Uutuusteos kertoo, kuinka hyödyntää sosiaalista mediaa ja kuinka hallita sen riskejä.

Kirjassa erilaisia näkökulmia aiheeseen antavat mm. päätoimittaja Mikael Pentikäinen, viestinnän suunnittelija Hannes Mäntyranta, viestintäjohtaja Lauri Peltola, sahajohtaja Matti Kylävainio, kaupunki-metsien hoitaja Tommi Granholm, toiminnanjohtaja Markku Vaario ja viestintäasiantuntija Aino Ässämäki.

Metsäalan viestintähanke on suunniteltu yhteistyössä metsäalan toimijoiden kanssa, ja sitä on rahoittanut Metsämiesten Säätiö. Koulutus ja käytännönläheinen kirja on suunnattu metsäalalle, mutta molemmat soveltuvat myös esimerkiksi metsästysseuroille, kylä- ja asukasyhdistyksille sekä ympäristöalan järjestöille.

Mikko Häyrynen
Metsäviestintä nyt
978-952-6612-47-8, kl 67.5
nidottu, 112 sivua, svh. 32 €

Lisätietoa:

Mikko Häyrynen, mikko.hayrynen(at)metsalehti.fi, puh. 0400 973 457, Twitter: @MHayrynen   

Kustannuspäällikkö Satu Rantala, satu.rantala(at)metsakustannus.fi, puh. 040 829 0260

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.