Kurvaa metsään - metsäopetus.fi -metsäalan koulutuksen yhteinen markkinointi

torstai, 01.09.2011

Kurvaa metsään –metsäkonekoulujen yhteisellä markkinointiponnistuksella kootaan yhteen koulujen ja yhteistyötahojen resursseja ja osaamista metsä- ja metsäkonealan ammattien sekä koulutuksen vetovoimaisuuden lisäämiseksi. Markkinoinnin pääkohderyhmät ovat ammatinvalintaa tekevät nuoret ja aikuiset sekä heidän päätöksentekoonsa vaikuttavat ryhmät, kuten vanhemmat ja opinto-ohjaajat. Lisäksi markkinoinnilla luodaan yleisesti metsäalasta ajanmukaista ja myönteistä kuvaa.

Hankkeen tuloksena metsäalalle hakeutuu koulutuksen kautta riittävä määrä alalle työskentelemään haluavia. Kurvaa metsään –metsäkonekoulujen yhteinen markkinointi on jatkuvaa konekoulujen yhteistä työtä mahdollisimman hyvän ja kustannustehokkaan markkinoinnin toteuttamiseksi.

Yhteistä markkinointityötä ovat vuosien saatossa tukeneet useat eri yhteisöt ja yritykset. Työn tuloksena on saatu aikaan yhteinen tunnistettava ilme metsäopetus.fi-tuotemerkin ympärille. Tehdyt markkinointiselvitykset ovat kannustaneet jatkamaan yhteistä ponnistusta metsä- ja metsäkonealan työn ja koulutuksen tunnetuksi tekemiseksi.

Vuosittain kurvaa metsään – metsäopetus.fi näkyy eri messuilla ja tapahtumissa, mm. ForestCupissa, peruskouluilla kouluesittelyissä sekä valtakunnallisilla Opo-päivillä. Lisäksi on tuotettu erityyppisiä esite- ja markkinointimateriaaleja. Yhteiseen markkinointiin ovat rahaa ja osaamista antaneet mm. metsäteollisuus, konevalmistajat, Suomen Metsäsäätiö, Koneyrittäjien liitto sekä Metsämiesten Säätiö.

Lisätietoja:

Rehtori Tommi Anttonen, Pohjois-Karjalan ammattiopisto Valtimo, tommi.anttonen(at)pkky.fi,
puh. 013 2443 115

www.metsäopetus.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 4 - 6 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.