Joensuun Metsäylioppilaat ry:n kansainvälinen toiminta vuonna 2012

maanantai, 10.12.2012

Joensuun Metsäylioppilaat ry:llä on ollut runsaasti kansainvälistä toimintaa päättyvänä vuonna 2012. Olemme osallistuneet IFSA:n (International Forestry Students’ Association) järjestämiin tapahtumiin Alankomaissa ja Turkissa sekä olemme onnistuneet saamaan jälleen edustajan IFSA:n hallitukseen. Edustajamme on voinut ainejärjestön kustantamana ottaa osaa kokouksiin, joissa on päätetty jäsenjärjestöjä koskevista asioista.

Kotimaassa tapahtuvaa kansainvälistymistä on turvattu järjestämällä Itä-Suomen yliopistossa metsätieteiden osastolla opiskeleville suomalaisille ja vaihto-opiskelijoille useita tapahtumia. Tapahtumiin on ottanut osaa runsaasti sekä suomalaisia opiskelijoita että vaihto-opiskelijoita, mikä on mahdollistanut ulkomaisten kollegoiden kanssa verkostoitumisen matkustamatta kauas. Opiskelupaikkakunnalla tapahtuvalla kansainvälisyystoiminnalla jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus tutustua vaihto-opiskelijoihin.

Metsäalan kansainvälisyyden vuoksi kansainvälistyminen jo opiskeluaikana on tuleville metsäalan ammattilaisille tärkeää. Tapahtumien järjestäminen ja IFSA:n toimintaan osallistuminen eivät olisi olleet mahdollisia ilman Metsämiesten säätiön myöntämää apurahaa. Joensuun Metsäylioppilaat ry ei saa rahoitusta kansainväliseen toimintaansa miltään muulta taholta

Lisätietoja:

Elina Paakkonen, elpaakko(at)student.uef.fi, puh. 0400 512 713

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.