www.tukkilaiset.com -sivuston uudistaminen

torstai, 16.02.2012

Tukkilaiset.com -sivuston julkaisujärjestelmä saapui tiensä päähän, eikä sen kehittäminen ollut enää mahdollista nykyisessä muodossa. Vajaa kymmenen vuotta toiminut sivusto vaati täydellisen uudistumisen lähes kaikilta osin, ja saadun apurahan avulla tämä uudistaminen on mahdollista toteuttaa. Nykyiset uudet julkaisujärjestelmät helpottavat sivuston ylläpitäjän työtä, ja uusien asioiden lisääminen sivustolle on huomattavasti helpompaa.

Tukkilaiset.com -sivusto aloitti toimintansa vuonna 2003, jolloin sivuston tarkoitus oli saada yleisölle tietoa tukkilaiskisoista. Ajantasaista tietoa oli heikosti saatavilla. Sivustolta on vuosittain löytynyt kesän kilpailut, tulokset ja mahdollisuuksien mukaan kuviakin eri kilpailuista. Samalla on julkaistu niin metsä- ja uittotöiden historiaa kuin kilpailujenkin historiaa.

Sivuston ylläpitäjänä ja rakentajana on toiminut lähes kymmenen vuoden ajan yksi tukkilaisurheilun harrastaja ja kilpailija. Sivuston ylläpito vaatii kuitenkin työtä, jotta sivuston käyttäjät eivät katsele vuodesta toiseen samoja artikkeleita. Sivusto rakennettiin aikanaan sellaisen julkaisujärjestelmän päälle, johon uusien asioiden rakentaminen ei ilman täydellistä uudelleen rakentamista enää onnistu.  Sivusto on vakiinnuttanut paikkansa kilpailijoiden ja kilpailuiden järjestäjien ja suuren yleisön tietoisuudessa. Tämän vuoksi on järkevää kehittää sivustoa edelleen ja rakentaa sivusto paremmalle, uudelle julkaisujärjestelmälle.

Metsämiesten Säätiön myöntämän apurahan avulla on tämä uudistus mahdollista toteuttaa. Nykyisen Tukkilaiset.com -sivuston ylläpito on lopetettu ja rinnalle rakennetaan parhaillaan uutta sivustoa, joka julkaistaan uudistuneena kaikkien näkyville.

Lisätietoja:

Ville Kultalahti, Kosken kaatajat ry, ville.kultalahti(at)pp.inet.fi, puh. 040 507 9028

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.