Metsäylioppilaat ry:n toimintavuoden 2012 saavutukset

keskiviikko, 13.02.2013

Metsäylioppilaat järjestivät tänä vuonna perinteiseen tapaan toimintavuoden aikana runsaasti erilaisia tapahtumia jäsenistölleen. Vuoden merkittävimmät tapahtumat olivat Hirvi- ja taimijuhlat, vuosijuhlat ja ensimmäistä kertaa järjestetty Suomen metsäopiskelijoiden konferenssi Hyytiälässä. Metsämiesten Säätiön tuki mahdollisti myös Metsäylioppilaiden aktiivisen osallistumisen kansainväliseen metsäopiskelijoiden toimintaan ja osallistumisen erilaisille opinto- ja seminaarimatkoille. Kokonaisuudessaan toimintavuosi oli tapahtumarikas ja jäsenistömme osallistui aktiivisesti toimintaan.

Metsäylioppilaat ry. haluaa kiittää Metsämiesten Säätiötä toimintamme yleisestä tukemisesta, joka mahdollistaa niin Helsingin ja Joensuun metsäylioppilaita kuin koko Suomen metsäopiskelijoita yhdistävien tapahtumien järjestämisen sekä jäsenistömme aktiivisen osallistumisen kansainväliseen opiskelijatoimintaan.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja 2012 Tony Kiuru, Metsäylioppilaat ry, tony.kiuru@helsinki.fi, puh. +358 50 527 7721

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.