Tuuhan niin tuumataan - verkostoyhteistyöllä laatua ikäihmisten arkeen

torstai, 08.12.2011

Setlementti Kainula jatkoi perinteeksi muodostunutta verkostoyhteistyötä puolankalaisten ja kajaanilaisten (Vuolijoen ja Kajaanin ryhmät) kanssa. Avustusmäärärahalla järjestettiin virikepiiritoimintaa, joka kohdennettiin Puolangalla, Vuolijoella ja Kajaanissa asuviin metsämiestyötaustaisiin ikäihmisiin. Hankkeen tavoitteena oli kohderyhmän fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen.

Metsämiesten Säätiön tukemassa hankkeessa järjestettiin keskustelu- ja viriketoimintaa sekä yhteistapaamisia, mm. yhteislaulutilaisuuksia haitarimusiikin tahtiin. Kevään tapaamisessa tutustuttiin automatisoituun karjatilanhoitoon Puolangalla.

Hankkeessa järjestettiin myös osallistumismahdollisuuksia maalaismarkkinoille Vuolijoelle, taiteilija Joel Hallikaisen konsertteihin ja yhteiselle kylpyläreissulle Rokuan kuntokeskukseen sekä Kajaanin kaupunginkirjastossa järjestettyyn Arjen psykologia -luentosarjaan.

Vuoden lopuksi jouluviikolla kokoonnutaan pikkujouluun Puolangan metsämieskotiin, jossa on arvovieraana kirkkoherra Taisto Juntunen.

Lisätietoja:

Rehtori Marianne Leiviskä, Kainulan kansalaisopisto, marianne.leiviska(at)kainuunaalto.fi,
puh. 040 738 7484

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 4 - 6 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.