Metsähyvinvointi-verkostoa rakentamassa

perjantai, 13.02.2015

Ihminen ja osaaminen ovat elinvoimaisen metsätalouden kivijalka. Motivoituneet ihmiset luovat yksilön ja koko alan tulevaisuuden.

Metsätaloudessa on käynnissä iso murros, joka koskee toimialan lisäksi ihmisiä. Metsähyvinvointi-ohjelma varmistaa, että tämän muutoksen keskellä alan uudistumiskyvyn edellytys, motivoitunut ihminen, voi hyvin, jaksaa ja osaa kehityksen vaatimalla tavalla. Tätä tavoitetta kohden alan organisaatiot ja ihmiset työskentelevät laajassa yhteisymmärryksessä.

Metsätalouden työhyvinvoinnin kehittämisohjelmassa syntynyt tieto ja oivallukset on koottu sen uudistetulle sivustolle. Lisäksi sivustolta löytyy näkemyksiä metsäalan tulevaisuudesta sekä vinkkejä isoista ja pienistä asioista, joita voimme tehdä edistääksemme työn sujuvuutta. Tervetuloa tutustumaan. Tilaa sivustolta säännöllisesti ilmestyvä Metsähyvinvoinnin uutiskirje ja liity osaksi vuorovaikutteista Metsähyvinvointi-verkostoa.

Vuoden 2014 Metsähyvinvoinnin jalkauttaminen kiteytyi vuosittaisessa Ajankohtaistapahtumassa Finlandia-talolla 18.11.2014 teemalla ”Ihmiset ja osaaminen – menestymisen kivijalka”. Paikalla oli 80 Metsähyvinvointi-verkoston aktiivista toimijaa.

Metsämiesten Säätiön metsäalan työhyvinvoinnin kehittämisohjelman jalkauttamisesta vastasivat vuonna 2014 ohjelman hankkeet Metsäalan työhyvinvoinnin kehittämisohjelman jalkauttaminen (Metsäteho Oy) ja Metsähyvinvoinnin viestinnän toteutus 2014 (Valmennuksen Vire Oy) tiiviissä yhteistyössä.

Lisätietoja:

Erikoistutkija Arto Kariniemi, Metsäteho Oy, arto.kariniemi(at)metsateho.fi

Valmentaja Tuija Tähtinen, Valmennuksen Vire Oy, tuija.tahtinen(at)valmennuksenvire.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.