Meto Lapin jäsenet Itävallassa 13-16.9.2013

keskiviikko, 23.10.2013

Meto Lappi ry. järjesti jäsenistölleen opintomatkan Itävaltaan. Metsämiesten Säätiön tukemalla opintomatkalla matkan osallistujat pääsivät tutustumaan Itävallan metsätalouteen ja kulttuuriin paikallisten asiantuntijoiden opastuksella.

Meto Lappi ry. järjestää opintomatkoja joka toinen vuosi. Meto Lapin opintomatkat ovat muodostuneet varsin suosituiksi. Tämä näkyi tänäkin vuonna siten, että ilmoittautumisen alkaessa paikat täyttyivät muutamassa päivässä.

Opintomatka suuntautui Wieniin ja Alpeille. Wienissä ryhmä kävi vierailulla ministeriössä ja tutustui Wienin vanhaan kaupunkiin. Loppumatka meni vuoristoseuduilla eilaisiin kohteisiin tutustuen.

Ryhmä kävi vierailulla mm. lämpövoimalaitoksessa, hakkuukohteessa vuoristossa, metsästäjien majalla, Hatchekin yksityismetsätalousyrityksen tilalla, pormestarin luona, joulukuusitilalla, luontokeskuksessa ja sen lisäksi tutustuttiin paikallisiin kyliin.

Seuraava jäsenmatka järjestetään vuonna 2015.

Lisätietoja:

Tiedottaja Juri Laurila, Meto Lappi ry, juri.laurila(at)metsa.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.