Joensuun Metsäylioppilaat ry toimintavuosi 2022

keskiviikkona, 11.01.2023

Joensuun metsäylioppilaat ry vuosi oli hyvin tapahtumarikas. Vuoden tavoitteena oli tarjota runsaasti tapahtumia ainejärjestön jäsenille sekä vaihto-opiskelijoille pandemian jälkeen. Lisäksi tavoitteena oli päästä mukaan jälleen kansainväliseen toimintaan. Lisäksi ainejärjestömme juhli 40-vuotista juhlavuotta. Vuoden aikana saimme myös uusittua ainejärjestömme huonetta.

Ainejärjestön jäsenille järjestettiin muun muassa saunailtoja, urheilutapahtumia, pikkujoulutapahtuma, sekä mahdollisuuksia osallistua kansallisiin ja kansainvälisiin metsätapahtumiin. Vuonna 2022 Säätiön tuella pystyttiin myös lähettämään kaksi ainejärjestön jäsentä edustamaan Joensuun metsäylioppilaita Chileen IFSS vuositapaamiseen. Tämän lisäksi kaksi opiskelijaa pääsi osallistumaan IFSA:n kesäkouluun Tšekkiin.

Jäsenemme pääsivät myös osallistumaan Metsäpäiviin ja MTK:n korkeakoulukonferenssiin Helsingissä. Lisäksi loppu vuodesta järjestettiin ensimmäinen kerran toimistoaprot, jossa opiskelijoilla oli mahdollista päästä tutustumaan Joensuussa sijaitseviin metsäalan yritysten toimistoihin ja toimintatapoihin sekä ennen kaikkea verkostoitumaan mahdollisten työnantajien kanssa. Vuoden lopussa saimme jälleen valittua vuodelle 2023 uusi hallitus ja näin jatkettua ainejärjestön kehittymistä.

Säätiön rooli hankkeen rahoittajana oli merkittävä ja korvaamaton. Säätiö mahdollisti Joensuun Metsäylioppilaiden toiminnan jatkumisen korkeatasoisena ja kansainvälisenä. Säätiön avulla mahdollistimme mahdollisimman monen edullisen tapahtuman järjestämisen sekä jäsenistön edustajien sponsoroimisen edustustehtäviin. Ainejärjestö kiittää Metsämiesten Säätiötä jatkuvasta tuesta.

Lisätietoja:
Metsäylioppilas Eetu Tarvainen, Joensuun Metsäylioppilaat ry, hallitus(a)jmyo.fi,
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.