Metsäylioppilaat ry:n toimintavuoden 2013 saavutukset

perjantaina, 31.01.2014

Metsäylioppilaat ry järjesti vuoden 2013 aikana runsaasti erilaisia tapahtumia jäsenilleen. Suurimmat tapahtumat olivat maaliskuussa järjestetyt 104. vuosijuhlat ja syksyllä järjestetyt Hirvi- ja taimijuhlat. Metsäylioppilaat ry oli myös ensimmäistä kertaa mukana järjestämässä Metsäpäivien aikaan pidettävää Urafoorumia yhdessä Metsänhoitajaliiton kanssa. Metsäylioppilaat osallistuivat aktiivisesti vuoden aikana järjestettyihin kansainvälisiin tapahtumiin, ja yhteistyötä tehtiin myös kotimaassa muiden ainejärjestöjen kanssa. Uudistimme myös Metsäylioppilaat ry:n nettisivut. Uusilta sivuilta löytyy runsaasti lisätietoa ainejärjestön toiminnasta ja kuvauksia erilaisista tapahtumista.

Metsäylioppilaat ry:n tavoitteena on järjestää runsaasti erilaista toimintaa ja pitää osallistumismaksut alhaisina, jotta jokaisella metsäylioppilaalla olisi mahdollisuus osallistua tapahtumiin ja löytää itselleen kiinnostavaa tekemistä. Metsäylioppilaat ry haluaakin kiittää Metsämiesten Säätiötä saamastamme merkittävästä tuesta. Ilman Metsämiesten Säätiön tukea ei toimintamme olisi mahdollista samassa mittakaavassa kuin se nyt on.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Sini Arnkil (2013), Metsäylioppilaat ry, sini.arnkil(at)helsinki.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.