Tamperelaiselle maksuliikenneasiantuntija Sari Uotilalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikko, 01.02.2023

UPM Metsän tamperelaiselle maksuliikenneasiantuntija Sari Uotilalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi.
     
Stipendiä esittivät UPM Metsästä metsäasiakaspäälliköt Pasi Hakkarainen, Eero Hirvikoski, Jouni Kohonen, Arto Lammi ja Jani Nuijanmaa, sisäisen palvelukeskuksen päällikkö Jarkko Karppinen ja aluepäällikkö Rauli Karppinen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Sari auttaa pyyteettömästi meitä kentän toimihenkilöitä joka kerta kun kohtaamme ongelmia laskutuksessa ja tietojärjestelmien kanssa. Hän on tehnyt tätä työtä hymyllä jo 25 vuoden ajan ja jaksaa aina auttaa, vaikka emme aina opi edes virheistämme... Hän luo läsnäolollaan myös positiivista henkeä työpaikalle pirteällä olemuksellaan ja tekemisellään.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Jarkko Karppinen, sisäisen palvelukeskuksen päällikkö, UPM Metsä, puh. 040 860 9827 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.