Tamperelaiselle Market Analyst Riikka Vesalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantai, 24.02.2023

John Deere Forestry Oy:n tamperelaiselle Market Analyst Riikka Vesalle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät John Deere Forestry Oy:stä Marketing and Communications Manager Anne Kastarinen, Manager Dealer Sales Channel development Sami Kulmala, Pricing Analyst Risto Kämäräinen, Sales Support Specialist Kalle Seppi, Product Marketing Manager Niko Solopuro, Communications Specialist Elina Suuriniemi, Product Marketing Manager Sakari Suuriniemi ja Vice president WW Forestry Timo Ylänen lisäksi Riikan kollegat.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
”Riikka on idearikas innostuja ja viiltävän terävä analyytikko samassa persoonassa. Hän ryhtyy hyvällä sykkeellä tuumasta toimeen ja auttaa muita aina kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Riikka on työpaikan hengennostattaja, joka tuo terveisinä kahvipöytään niin pullapitkot kuin metsäalan polttavimmat puheenaiheet.

Riikka hoitaa erinomaisesti paitsi työnsä niin on osoittanut aktiivisuutensa myös monissa aktiviteeteissa varsinaisen työn ulkopuolella. Hyvänä esimerkkinä tulee mieleen John Deere Uutiset, joka on ollut vakiokamaa John Deeren pikkujouluissa jo varmaan reilun 10 vuoden ajan. Eli hyvin pureksittua ja esitettyä sisäpiirin huumoria omasta toiminnastamme, jota ei kukaan ulkopuolinen pystyisi toteuttamaan. 

Riikka on aivan viimeisen päälle tiimipelaaja.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Sakari Suuriniemi, Product Marketing Manager, John Deere Forestry Oy, puh. 040 847 5443
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.