Metsä kuuluu radiokanavilla, alalla monipuolisia opiskelu- ja työmahdollisuuksia

maanantaina, 20.02.2023

Metsäalan kaksitoista toimijaa yhteistyössä Metsämiesten Säätiön kanssa toteuttavat radiokampanjan, jonka ydinviestinä on, että metsäala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja on houkutteleva ala opiskella. 

Menestyvä metsätalous tarvitsee osaajia 
Uusiutuva luonnonvara ja osaavat ihmiset ovat metsäalan menestystekijät. Metsäalalla on monipuolisia tehtäviä metsän- ja luonnonhoidossa, metsänomistajien palvelussa, puunkorjuussa, puunhankinnassa, tutkimuksessa sekä paikkatiedon parissa. Osaaville tekijöille on työmahdollisuuksia kautta Suomen. Metsäteollisuus jalostaa puusta kuluttajatuotteita ihmisten arkipäivään ja tuottaa merkittävän osan vientituloista sekä ylläpitää maamme hyvinvointia.

Radiokampanjassa metsäalan toimijat laajasti mukana
Radiomainonnassa ovat mukana Finsilva, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Koneyrittäjät, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu, METO - Metsäalan Asiantuntijat, Metsä Group, Metsäkoulutus ry, Metsämuseo Lusto, Metsänhoitoyhdistykset, Paperiliitto, Tornator ja Metsämiesten Säätiö (mainokset voit kuunnella yrityksen nimen linkistä). Metsäasia on esillä 48 kaupallisella radiokanavalla kautta maan viikoilla 8 ja 11. Kampanjan myönteiset viestit tuovat alan merkitystä ja mahdollisuuksia näkyväksi. 

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
Metsämiesten Säätiön kehityspäällikkö Veikko Iittainen, 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.