Joululahja

Joulu on lahjojen, antamisen ja hyvän mielen tuottamisen aikaa. Aineeton joululahja metsäalalle toteutuu kohdentamalla yrityksen tai yhteisön joululahjoihin varatut varat tai yksityishenkilön joulumuistaminen Metsämiesten Säätiön kautta tärkeänä pitämääsi tai pitämäänne asiaan.

Voit käyttää esimerkiksi seuraavia tekstejä joulutervehdyksessäsi tai voimme yhdessä ideoida sinulle sopivan tekstin: 

  • ”Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joululahjoihin varatut varat metsäalan opiskelijoiden kansainvälistymisen tukemiseen Metsämiesten Säätiön kautta.”
  • ”Haluan Joulutervehdyksenä muistaa sinua aineettomalla lahjalla, joka on lahjoitus metsäalan nuorisotyöhön Metsämiesten Säätiön kautta.”

Haluatko keskustella joululahjalahjoituksesta? Ota yhteys Aijaan tai Ilariin tai lähetä meille sähköpostia niin voimme yhdessä miettiä mikä olisi hyvä lahjoittajan arvojen ja tavoitteiden mukainen joululahjakohde.

Yhteystietomme löydät täältä. Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää ja lähettää alla olevan yhteydenottopyynnön niin otamme sinuun yhteyttä. 

 

Yhteydenottopyyntö

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 4 - 6 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.