Lahjoittajagalleria - metsäalan tulevaisuuden rakentajat

Metsäalan tulevaisuuden rakentajat -lahjoittajagalleriaan Metsämiesten Säätiö kutsuu ja julkaisee henkilöt, yritykset ja yhteisöt, jotka ovat lahjoittaneet Säätiölle apurahojen jakoon vähintään 10 000 euroa tai vastaavasti kiinteää omaisuutta, vaikkapa metsätilan. Lahjoitus ohjataan lyhentämättömänä ja korvamerkittynä lahjoittajan kanssa sovittuun kohteeseen metsäalalla.

Metsäalan tulevaisuuden rakentajat näkevät metsän mahdollisuudet elinkeinona ja merkityksen suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnin tuojana. Lahjoittajat haluavat tukea metsäalan kehittymistä ja mahdollistaa hankkeiden rahoittamisen metsäalan, siitä kiinnostuneen nuorison ja metsäalalla toimivien ammattilaisten hyväksi.

Metsämiesten Säätiö ja metsäala kiittävät lahjoittajia merkittävästä panoksesta metsäalan hyväksi tehtävään työhön. Lahjoittajan kuva ja tiedot lahjoituksesta säilyvät näillä sivuilla ikuisesti. 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.