Savottakämppä Kerkkä

Metsämiesten Säätiön suurimmalla metsätilalla Salon Suomusjärvellä – tunnin ajomatkan päässä Helsingistä länteen – sijaitsee vuonna 2004 valmistunut Savottakämppä Kerkkä. Säätiö tukee metsäalaa tehtävänsä mukaisesti antamalla sitä vastikkeetta metsäalan organisaatioiden käyttöön heidän järjestäessään metsäalaa ja sen toimintaa kehittäviä tilaisuuksia.

Käytön ehdot ovat seuraavat:

  1. Vierailija käyttää yrittäjä/emäntä Sirpa Kilpinen-Pusan palveluita tarpeensa mukaisesti (mm. ruokapalvelut, liinavaatteet, savusaunan lämmitys ja loppusiivous). Sirpalla on avaimet ja hälytysjärjestelmän tunnukset ja hän tuntee paikan läpikotaisin. Sirpa laskuttaa häneltä tilatuista palveluista suoraan tilaajaa.
  2. Vierailija tuo mukanaan omat juomansa, kaapeissa mahdollisesti olevat virvokkeet on varattu Säätiön seuraavaan sidosryhmätilaisuuteen. Sirpalla ei ole anniskeluoikeuksia.
  3. Vierailija vastaa omista jäljistään.

Siitä, tuleeko Säätiön edustaja esim. toivottamaan tervetulleeksi, sovitaan vierailijan kanssa tapauskohtaisesti. Mikäli Säätiön edustaja ei ole paikalla, antaa emäntä tarvittavat ohjeet ja muutoinkin käyttää omistajan ääntä talossa.

Kerkässä on yli 20 hengen pitkä kokouspöytä sekä 17 petipaikkaa, joiden lisäksi 2 hlöä voi yöpyä saunan pukuhuoneen sohvalla. Petipaikoista 8 on kahden hengen huoneissa, yksi apukeittiötilassa ja loput kämppämäisessä yhteistilassa.

Kerkän varaustiedustelut sähköpostitse ilari.pirttila@mmsaatio.fi

Palveluiden tilaukset Sirpa Kilpinen-Pusalta meilitse posti@kestisisko.fi tai 040 540 1869. Esimerkiksi päivän ruuat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen buffasta) kustantavat noin 90 eur/hlö. Liinavaatteet ja pyyhkeet 30 eur/hlö, savusaunan lämmitys 150 eur ja loppusiivous 40 eur/h (vähimmäislaskutus 1 tunti). Em. hintaesimerkit sisältävät arvonlisäveron (siivous, pedit ja saunan lämmitys 24 % ja muut 14 %).

Henkilökohtaisiin tilaisuuksiin Kerkkää ei luovuteta.

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.