Muutoksia Kasöörissä

Siirryimme apurajojen haku- ja hallintajärjestelmä Kasöörissä täysin sähköiseen yhteydenpitoon ja dokumentaatioon vuonna 2021. Jatkossa hakijaa informoidaan apurahapäätöksestä sähköisesti, apurahapäätös tallentuu Kasööriin ja apurahan käytön sopimus tehdään sähköisesti pankkitunnuksilla allekirjoittaen.

Jotta tämä mahdollistuu, pyydämme kaikkia apurahan hakijoita ja apurahan saaneita siirtymään Kasöörissä sähköiseen tunnistautumiseen, joka tapahtuu joko henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Vanhat Kasöörin käyttäjät voivat siirtää aikaisemmat dokumentit vanhalta käyttäjätunnuksensa alta käytettäviksi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella kirjauduttaessa. Tämä tapahtuu kirjautumalla sähköisesti järjestelmään ja klikkaamalla siellä linkkiä ”Omien vanhojen aineistojen siirto käyttäjätunnusten takaa sähköisen tunnistautumisen alle”.

Voit myös jakaa hakemukseesi käyttöoikeuksia muille henkilöille ”Hakemuksen käyttöoikeudet” -linkin kautta. Huomioi, että käyttöoikeuden antaminen hakemukselle antaa täydet oikeudet kyseiselle käyttäjälle hakemukseesi. Jos käyttöoikeuden saaja kirjautuu pankkitunnuksilla, tarvitset valtuutukseen hänen henkilötunnuksensa. Jos käyttöoikeuden saaja kirjautuu käyttäjätunnuksella, tarvitset kyseisen käyttäjätunnuksen.

Jatkossakin Kasöörissä hoidetaan apurahan hakeminen, apurahan käytön sopimuksen teko, apurahahankeen raportointi ja tilitys, tiedotteiden anto sekä omien yhteystietojen ylläpito.

On myös syytä huomioida, että mikäli apuraha myönnetään, apurahan käytön sopimuksen saa tehtyä vain sama henkilö / samoilla tunnuksilla millä hakemus oli tehty.

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.