Apurahan hakijalle

Metsämiesten Säätiö jakaa apurahoja osaamiseen, hyvinvointiin, verkostoihin, tunnettuuteen, metsäkulttuuriin ja ennakointiin Säätiön strategian mukaisesti.

Apurahojen hakuaika on vuosittain 1.12. – 31.1. klo 24.00. Metsäalan koulutuksen kehittämiseen suunnattavat apurahat jaetaan ensisijaisesti Metsäkoulutus ry:n kautta. Metsäkoulutus ry järjestää vuosittain lokakuussa hankeideahaun, josta parhaita se suosittaa Metsämiesten Säätiön apurahojen hakuun. Lisätietoa hankeideahausta: http://www.xn--metskoulutus-jcb.fi/hankehaun-ohjeet/
 

Apurahaa haetaan hakuajan puitteissa Säätiön kotisivuilla olevan apurahojen haku- ja hallintajärjestelmä Kasöörin kautta. Hakemus siis jätetään sähköisenä ilman fyysistä allekirjoitusta. 

Päätös apurahoista tehdään maaliskuun puolivälissä, yleensä 13.3. Päätöksestä tiedotetaan välittömästi Säätiön sivuilla ja henkilökohtaisesti kullekin hakijalle. Jos apuraha myönnetään, tehdään sen käytöstä sopimus. Ensimmäiset apurahat on mahdollista maksaa huhtikuun puolivälissä.

Tietoja muista tieteen, taiteen ja kulttuurin rahoittajista saa Aurora-tietokannasta.

 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.