Metsämiesten Säätiön 70 v juhlan huomionosoitukset

maanantaina, 19.11.2018

Metsämiesten Säätiö on huomioinut 70 v juhlansa yhteydessä neljä henkilöä ja yhden yhteisön hopeisella ansiomitalilla heidän pitkäaikaisesta ja erityisen ansiokkaasta toiminnastaan Suomen metsätalouden ja Säätiön tarkoitusperien hyväksi. Ansiomitalin saivat johdon assistentti Tarja Etelämaa, toimitusjohtaja Heikki Pajuoja, päätoimittaja Petteri Raito, yhteyspäällikkö Kristiina Vuopala sekä Euroopan Metsäinstituutti. Hopeinen ansiomitali on Metsämiesten Säätiön korkein huomionosoitus. Mitaliin liittyi kullekin 2.000 euron tunnustusapuraha.

Lisäksi huomioitiin neljä henkilöä pronssisella ansiomitalilla heidän ansiokkaasta toiminnastaan Suomen metsätalouden ja Säätiön tarkoitusperien hyväksi. Ansiomitalin saivat johtaja Taneli Kolström, toimittaja Jorma Pöysä, yritysvalmentaja Tuija Tähtinen sekä uudistuvan työn fasilitoija Marja Viluksela. Pronssiseen mitaliin liittyi 1.000 euron tunnustusapuraha.

Luovutetuilla ansiomitaleilla Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa esille sitä arvokasta työtä, jota yksilöt ja yhteisöt tekevät koko toimialan eteen. Osaavat ja motivoituneet ihmiset ovat metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Nyt palkittujen tahojen lisäksi Säätiö on tänä juhlavuonna jo aiemmin huomioinut neljä omassa hallituksessaan pitkään toiminutta ja luottamustehtävänsä jo jättänyttä henkilöä hopeisella ansiomitalilla. Nämä henkilöt ovat Simo-Pekka Helander, Kalevi Hänninen, Matti Malkamäki ja Ilpo Tikkanen.

Lisätietoja:

Metsämiesten Säätiön toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.