Petri Vanhala Metsämiesten Säätiön hallituksen puheenjohtajaksi

torstaina, 30.11.2023

Metsämiesten Säätiön hallitus valitsi syyskokouksessaan 30.11.2023 uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi 1.1.2024 alkaen Petri Vanhalan Helsingistä. Vanhala on ollut Säätiön hallituksen jäsen vuodesta 2016.

Metsäalan pitää terävöittää ja rakentaa kokonaisyhteistyötä sekä tehdä näkyväksi metsien talouskäytön hyötyjä. Säätiöllä on selkeä rooli tässä”, Vanhala totesi kiitoksissaan.

Hallituksen puheenjohtaja valitaan vuosittain ja yhtäjaksoinen enimmäistoimiaika on kuusi vuotta. 

Hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2018 toiminut Juha Mäkinen ei ollut enää valittavissa hallituksen puheenjohtajaksi rotaatiopykälän vuoksi. Mäkinen siirtyy hallituksen varapuheenjohtajaksi 1.1.2024 alkaen. Hänellä on kolmivuotista hallituskauttaan jäljellä kaksi vuotta.

Hallituksen jäsenten toimikausi on kolme vuotta kerrallaan. Säätiön hallinnon nykykokoonpano löytyy osoitteesta www.mmsaatio.fi/saatio/hallinto.html 

Metsämiesten Säätiön tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa vuosittain oman sijoitustoimintansa tuottoa sekä saatuja lahjoitusvaroja vajaat 2 milj. euroa apurahoina ja stipendeinä. Apurahat suunnataan Säätiön julkisen strategian mukaisesti osaamiseen, hyvinvointiin, verkostoihin, tunnettuuteen, metsäkulttuuriin ja ennakointiin. 

Lisätietoja:
Metsämiesten Säätiön toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.