Metsä Rokkasi uuteen yleisöennätykseen

tiistaina, 04.09.2018

Metsä rokkasi la 9.6.2018 neljännen kerran ja teki samalla uuden yleisöennätyksen 6700 kävijän määrällä. Päivätapahtumassa vieraili 4500 henkilöä ja iltatapahtumassa 2200 henkilöä.

Tapahtuma onnistui ja toteutui täsmälleen suunnitelmien mukaisesti, mikä olikin odotettavissa kovatasoisen tekijäkaartin ansiosta. Sää suosi, kävijät olivat hyvällä fiiliksellä liikkeellä koko perheen voimin ja viihtyivät tapahtumassa monipuolisen ohjelman ansiosta.

Tapahtuman juontajana toimi Jone Nikula. Päivätapahtumassa metsällisen asiaohjelman lisäksi tarjolla oli myös viihdettä ja nuoriso tietenkin huomioitu. Musiikista vastasivat rap-artistit Arttu Lindeman ja Nikke Ankara.

Duudsonien HP ja Jarppi isännöivät mhy:n osastoa ja jututtavat yleisöä sekä poseerasivat nuorten kanssa kuvissa. Lisäksi he olivat lavalla kahteen otteeseen hauskuuttamassa yleisöä.

Metsäalan toimijoiden näyttelypisteet levittäytyvät sisälle halliin sekä ulkoalueille. Tapahtumassa oli yhteensä 23 toimijaa esittelemässä palveluitaan ja tuotteitaan. Metsäkonesimulaattorilla pääsi testaamaan taitojaan kaiken ikäiset kävijät. Piha-alueen koneosastoilla pääsi näkemään hakkuukoneen, kuljetuslavetin, puurekan, hakkurin, hakerekan, traktoreita, autoja, sahoja, klapikoneita, metsätaimia ja paljon muuta. Kävijät pääsivät kurkkaamaan miltä maisema näyttää puurekan, hakerekan tai traktorin ohjaamosta. Lapsille oli tarjolla lisäksi poniratsastusta.

Metsäalan koulutusta esiteltiin Etelä-Savon ammattiopiston sekä XAMK:n toimesta. Tapahtumassa järjestettiin yhteistyössä Maaseudun Tulevaisuuden kanssa paneelikeskustelu, joka striimattiin suoratoistona nettiin.

Illan konsertissa esiintyivät Apulanta, Irina ja Jannika B. Tapahtumasta saatu palaute on ollut erinomaista. Metsä Rokkaa hiljenee jälleen vähintään useaksi vuodeksi. Ehkä taas joskus, jos järjestelyporukalla virtaa riittää. Se jää nähtäväksi. Koskaan ei ole päätetty jatkosta, ei myöskään tällä kertaa. Tapahtumalla on vahva suosio ja sosiaalinen tilaus, mutta sen eteen tehtävä työmäärä on valtavan suuri.

Tapahtuman kuvagalleria löytyy osoitteesta www.mhy.fi/etela-savo/uutiset/metsa-rokkaa-2018-tapahtumakuvat

Lisätietoja:

Johtaja Petri Pajunen, Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo, petri.pajunen(at)mhy.fi

www.metsarokkaa.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.