Metsäylioppilaat ry:n toimintavuosi 2020

tiistai, 23.03.2021

Poikkeuksellinen toimintavuosi toi mukanaan uuden opettelua ja vauhditti erilaisin etäyhteyksin järjestettävien tapaamisten, kokousten ja tapahtumien järjestämisen kehitystä. Vuoden alussa asetetut tavoitteet liittyivät viestinnän avoimuuteen ja tavoitettavuuteen, ainejärjestöyhteistyöhön panostamiseen, jo olemassa olevien tapahtumien kehittämiseen sekä toiminnan kasvattamiseen. Näistä erityisesti viestintä nousi tärkeäksi osa-alueeksi, sillä tilanne muuttui vuoden kuluessa useasti ja nopeasti. Vaikka tapahtumia jouduttiin perumaan ja suunnitelmia laitettiin uusiksi moneen kertaan, oli vuosi olosuhteisiin nähden onnistunut.

Alkuvuodesta järjestetyt pöytäjuhlat toisen ainejärjestön kanssa keräsivät halukkaita osanottajia enemmän kuin oltiin osattu edes varautua. Juuri ennen rajoitusten voimaantuloa ehdittiin järjestämään Metsäylioppilaiden oma Metsäkliimaksi, joka sekin siirretiin suurempaan juhlatilaan, jotta kaikki pääsevät mukaan. Ainejärjestön urheiluvuorot pyörivät vuoden mittaan vaihtelevasti, aina sen hetken kokoontumisrajoitusten puitteissa. Metsäylioppilaiden oma salibandyjoukkue - Metsäveitikat - sai myös vihdoin omat pelipaidat.

Tapahtumista ja työmahdollisuuksista tiedotettiin jäsenistölle ensisijaisesti metsäylioppilaiden oman sähköpostilistan kautta. Tämän lisäksi hyödynsimme sosiaalisen median kanavia, erityisesti Facebookia ja Instagramia. Metsäylioppilaat ry liittyi myös Twitteriin, ja jäsenet pitivät yhteyttä toisiinsa esimerkiksi Discord-sovelluksen avulla.

Metsämiesten Säätiön tuen avulla pystyimme jälleen ylläpitämään ainejärjestön toimintaa ja opiskelijoiden yhteisöllisyyttä sekä opinnoissa jaksamista. Tuki mahdollisti esimerkiksi tapahtumien sekä vapaa-ajantoiminnan järjestämisen jäsenistölle edullisesti.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja 2020 Anni Järvinen, Metsäylioppilaat ry, anni.jarvinen(a)helsinki.fi, puh. 0503072522

Taloudenhoitaja Tiia Kuronen, Metsäylioppilaat ry, tiia.kuronen(a)helsinki.fi, puh. 0407788814

www.metsaylioppilaat.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 4 - 6 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.