Opiskelijavaihto Espanjassa

perjantaina, 10.03.2017

Apurahani käyttökohde oli opiskelijavaihto Espanjaan syyslukukaudeksi 2016. Lähdin syyskuussa reiluksi neljäksi kuukaudeksi suorittamaan opintojani Erasmus vaihto-ohjelman kautta Valencian yliopistoon, Universitat Politècnica de València. Opintoni painottuivat kieliopintoihin ja metsäekonomian pääaineopintoihin, jotka sisällytän maisterin tutkintooni Helsingin yliopistossa. 

Opiskelu vieraassa maassa ja vieraalla kielellä kehitti lukuisia taitojani. Tavoitteenani oli nimenomaan päästä tiiviisti osaksi vierasta yhteisöä ja imeä oppia niin elämästä, kansainvälisyydestä kuin paikallisten näkemyksistä metsäalaa kohti. Kielitaitoni kehittyi sujuvammaksi ja luotto sen puhumiseen kasvoi päästessäni käyttämään sitä monissa erilaisissa tilanteissa. Uskon, että työmarkkinoillakin arvostetaan haasteita karttamattomia työntekijöitä. Opiskelu ulkomailla rikastutti tutkintoani ja samalla kasvatti minua ihmisenä.

Metsämiesten Säätiöltä saamani apuraha mahdollisti opiskelijavaihtoni. Heiltä saamani tuen avulla pystyin keskittymään vain ja ainoastaan opiskeluun ja tutkintoni eteenpäin viemiseen. Apurahan käytin matka-, asumis ja ruokakustannuksiin. Kiitos tuhannesti Metsämiesten Säätiölle, että mahdollistitte vaihto-opiskeluni ulkomailla.

Lisätietoja:

Opiskelija Fiina Oljemark, fiina.oljemark(at)helsinki.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.