Opiskelijavaihto Tsekin Brnossa

torstaina, 03.08.2017

Hankkeen tärkeimpänä saavutuksena ja tuloksena voin pitää kansainvälistymistä, uusien asioiden ja ihmisten kohtaamista, itsenäistymistä ja kansainvälisestä metsätaloudesta oppimista. Kielitaito etenkin ammattisanastossa kehittyi valtavasti.

Henkilökohtaisen apurahan käytin asumiskulujeni kattamiseen. Apurahan rooli oli merkittävä, sillä apurahan turvin pystyin maksamaan asumisestani noin puolet kuukausittaisella tasolla. Tämä helpotti elämää valtavasti, jolloin pystyin käyttämään omaa rahaa ja aikaa muun muassa elämiseen ja matkusteluun.

Olen erittäin kiitollinen Metsämiesten Säätiölle tästä henkilökohtaisesta apurahasta, joka auttoi minua suuresti kevän aikana. Apurahan turvin pystyin keskittymään aiemmin mainitsemiin kohtiin, joissa koin kehittyneeni eniten. On hienoa, että tuette opiskelijoiden opintomatkoja, sillä opiskeluvaiheessa budjetti on usein rajallinen, mutta halua kokea ja oppia uusia asioita on varmasti rajattomasti.

Lisätietoja:

Opiskelija Juho-Pekka Karhu, juho-pekka.karhu(at)edu.lapinamk.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.