Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Tampereen ammattikorkeakoulun biotuote- ja prosessitekniikan opiskelijoiden opintomatka Malesiaan ja Singaporeen

maanantaina, 04.11.2019

Vuoden 2019 keväällä järjestettiin Tampereen ammattikorkeakoulun biotute ja prosessitekniikan opiskelijoiden opintomatka Kaakkois-Aasiaan. Matkalle osallistui 14 keväällä valmistuvaa opiskelijaa. Matkan kohteena oli Singapore ja Kuala lumpur. Matkalla Käytiin tutustumassa suomalaisiin yrityksiin, jotka toimivat alueella, sekä paikalliseen yliopistoon.

Yritysvierailuilla pyrittiin ymmärtämään Suomen ja Euroopan markkinoiden eroja Aasian markkinoihin, sekä sitä millaisiin työtehtäviin suomalaisia insinöörejä menee ulkomaille. Vierailut olivat erittäin opettavaisia ja ja kiinnostavia. Yritykset joissa vierailtiin olivat Neste, UPM raflatac ja Pöyry. Malesiassa vierailtiin myös yliopistossa, jossa on erikoistumista biotuote ja prosessiosaamiseen.

Matkakertomuksia voi lukea lehdestä Biohub Annual, jonka tuotoilla, sekä Metsämiesten Säätiön tuella matka oli mahdollinen.

Lisätietoja:

Projektijohtaja Topi Rantamäki, Tampereen ammattikorkeakoulun biotuote- ja prosessitekniikan opiskelijat Ry,
rantamakitopi(a)gmail.com

https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/biohub_annual/1-2019/218335.html

 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.