TYÖYHTEISÖN HYVÄT TYYPIT

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Metsäalan, sen yritysten ja yhteisöjen menestys rakentuu työyhteisöjen hyvien tyyppien varaan. Niinpä Metsämiesten Säätiön myöntää vuosittain 500 euron arvoisia stipendejä työssä oleville henkilöille, enintään 1 stipendi/työyhteisön taso/paikkakunta/3 vuotta.  

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Stipendin myöntämisperusteita eivät ole palvelusvuodet, merkkipäivä tai ulkoinen syy.

Stipendiä haetaan tämän sivun alla olevalla lomakkeella. Vastaanottamalla stipendin sen saaja ja esittäjät hyväksyvät, että Säätiö julkaisee lehdistötiedotteena stipendin saajan nimen, tittelin, työnantajan, myöntämisperusteet ja esittäjät sekä pitää näitä tietoja sivuillaan.

Täytä hakemuksessa pyydetyt tiedot ja paina ”Lähetä stipendihakemus” -painiketta.
Stipendiä haetaan seuraavalle henkilölle
Stipendin perustelut
Stipendin esittäjät (vähintään 5 hlöä: titteli, nimi, työnantaja sukunimen mukaan aakkosjärjestyksessä)
Hakemuksesta antaa lisätietoa (tälle henkilölle toimitetaan tieto stipendin myöntämisestä, luovutettavat stipendi ja diblomi ja lisäksi hän toimii tiedotteessa lisätietojen antajana)