Biotuote- ja prosessitekniikan opiskelijoiden opintomatka Vietnamiin

torstaina, 03.08.2017

Tampereen ammattikorkeakoulun biotuote- ja prosessitekniikan opiskelijat toteuttivat kurssijulkaisu ja opintomatkaprojektin. Hankkeeseen osallistui 10 opiskelijaa. Projektin tiimoilta julkaistiin kurssijulkaisu, jossa nostettiin esiin alan koulutusta sekä valmistuvia opiskelijoita. Lisäksi julkaisussa pyrittiin tuomaan esiin nousevan biotalouden mahdollisuuksia.

Projektiin kuului Vietnamiin suuntautunut opintomatka, jonka tarkoituksena oli tutustua kehittyvän markkina- ja tuotantoalueen tilanteeseen. Opintomatkan aikana vierailuita tehtiin tuotantolaitosten lisäksi esimerkiksi suurlähetystöön sekä myyntikonttoreihin. Matkan tavoitteena oli myös lisätä suomalaisen insinööriosaamisen tuntemusta kehittyvällä alueella ja luoda kansainvälisiä kontakteja valmistuville opiskelijoille.

Hankkeeseen kuului lisäksi kurssijulkaisun toteuttaminen. Julkaisu julkaistiin paperilehden lisäksi myös verkossa. Julkaisulla halutaan lisätä alan sekä opiskelijoiden näkyvyyttä yrityksille. Näkyvyyden tavoitteena on edistää työllistymistä ja luoda myönteistä kuvaa alasta. Julkaisun levikki on noin 2500 kappaletta, jaettiin alan yrityksille sekä paperi-insinöörit ry:n jäsenille sekä alan opiskelijoille Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Lisätietoja:

Pekka Kinnunen peke.kinnunen(at)gmail.com

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.