Erasmus-vaihto Italiassa keväällä 2017

maanantai, 11.12.2017

Opiskelin kevätlukukauden 2017 Firenzessä, kulttuurin ja taiteen mekassa. Opiskelin kanditason opintoja italian kielellä Università degli Studi di Firenze -yliopistossa, joka on yksi Firenzen parhaita ja arvostetuimpia yliopistoja. Vaihto-opintojen aikana sain mahdollisuuden tutustua italialaiseen kulttuuriin sekä viininviljelyyn ja markkinointiin. Kaupunkina Firenze on yksi Italian kauneimpia ja romanttisimpia. Firenze on aivan mahtava paikka metsäalan opiskelijalle, kuin sadusta!

Italian vaihtovuoteni oli ollut pitkäaikainen haaveeni jo lukioajoista lähtien, ja siellä opiskelu oli minulle unelmien täyttymys.  Neljän kuukauden aikana sain kokea kansainvälisen opiskelun, tutustua kulttuuriin, taiteeseen, muotiin ja viinitieteisiin.

Metsämiesten Säätiön apuraha kului opiskelija-asunnon vuokraan, lentoihin sekä liikkumiseen Italiassa. Aion jatkaa italian kielen opintojani ja hakea oman alani työharjoittelua Italiasta. Suosittelen lämpimästi vaihtoa kaikille!

Kiitän Metsämiesten Säätiötä tästä apurahasta vaihto-opintojani varten.

Lisätietoja:

Helena Lehtonen, helena.lehtonen(at)helsinki.fi 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.