Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Työharjoittelu Business Finlandilla, Indonesia Jakarta

maanantaina, 17.12.2018

Suoritin työharjoitteluni Business Finlandilla, Indonesian Jakartan toimipisteessä. Harjoittelujakson aikana oppi paljon kansainvälisestä liiketoiminnasta ja viennistä. Lisäksi indonesian busineksen tuntemus ja yleisestikin maatuntemus kasvoi. Työtehtävät olivat monipuolisia. Autoin suomalaisia yrityksiä kansainvälistymisprosessissa, osallistuin erilaisiin tilaisuuksiin sekä Team Finlandille tein erilaisia viestintään liittyviä työtehtäviä. 

Kansainvälinen kokemus avasi minulle uudenlaisia mahdollisuuksia tulevaisuutta ajatellin. Lisäksi ymmärrys Aasian markkinoista ja kansainvälistymisprosesseista ovat tulevaisuuden työuraa ajatellen eduksi. Myös asuminen miljoonakaupungissa, missä on monelaisia ympäristöongelmia, sai minut ajattelemaan uudella tavalla. 

Metsämiesten Säätiö mahdollisti harjoittelun tukemalla minua. Tuki käytettiin elinkustannusten kattamiseen, mitkä olivat yllättävän korkeat Jakartassa.

Lisätietoja:

Maatalous- ja metsätieteiden kandidaatti Anna Lilja, anna.r.lilja(at)helsinki.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.