Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Vaihto-opiskelu University of British Columbiassa

perjantaina, 10.01.2020

Suoritin vaihto-opintojaksoni opiskelemalla University of British Columbiassa syyslukukaudella 2019. Vaihdossa suorittamani opintokokonaisuus sisältyy osaksi metsäekonomian maisteriopintojani Helsingin Yliopistossa.

Vaihdon aikana paransin huomattavasti englannin kielen suullista kielitaitoani, opin paljon Kanadan sekä Yhdysvaltojen taloudesta ja avarsin maailmankatsomustani tutustumalla ihmisiin ympäri maailman.

Brittiläisen Kolumbian yliopistossa opiskelee yli 60 000 opiskelijaa ja kampus onkin valtavan kokoinen – ikään kuin kokonaan oma kaupunkinsa. Olikin hienoa päästä näkemään hieman erilaista kampuselämää, kuin mihin on Suomessa tottunut. Opetus UBC:ssa oli korkealaatuista ja kurssit olivat motivoivia sekä samalla myös sopivan haastavia.

Kaupunkina Vancouver oli myös erinomainen paikka asua; vaikka kyseessä on yli puolen miljoonan asukkaan suurkaupunki, pääsee myös luontoon yllättävän nopeasti. Vaihdon aikana kävinkin esimerkiksi vaeltamassa ystävieni kanssa usein.

Metsämiesten Säätiön apuraha oli merkittävä osuus vaihto-opiskeluni budjetista. Apurahan käytin matka- ja elinkustannusten kattamiseen, jotka ovat korkeat Vancouverissa.

Kaiken kaikkiaan vaihtoni oli erittäin onnistunut ja vaihdon aikana oppimistani taidoista on varmasti hyötyä minulle jatkossa niin opinnoissani kuin työelämässäkin.

Kiitän Metsämiesten Säätiötä vaihto-opintojeni mahdollistamisesta!

Lisätietoja:

Maatalous– ja metsätieteiden kandidaatti Domna Staff, Helsingin yliopisto, domna.staff(a)helsinki.fi, puh. +358
45 650 4756

 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.