Vaihto-opiskelu Saksassa

keskiviikko, 27.10.2021

Olin vaihto-opiskelemassa Stuttgartissa Saksassa 1.3.2021-26.8.2021. Opiskelin Stuttgartin yliopistossa, jossa suoritin opintoja 24 opintopisteen edestä. Kokemus oli silmiä avaava ja kasvatti minua todella paljon henkisesti. Sain ystäviä ympäri maailman ja kielitaitoni kehittyi. Myös Stuttgartin yliopiston tarjoamat kurssit olivat mielenkiintoisia. Loppu kesästä koronarajoitukset lieventyivät ja rokotusten ansiosta pääsin tutustumaan Saksalaiseen kulttuuriin Stuttgartissa. Lisäksi rokotepassi mahdollisti matkustamisen Saksassa, jonka lisäksi kävin interrailaamassa Belgiassa ja Ranskassa.

Metsämiesten Säätiön apurahan avulla katettiin elämän pakollisia kuluja, kuten vuokra, lennot ja opiskeluun liittyviä maksuja. Apurahan ansiosta pystyin käyttämään omia säästöjäni matkailuun, verkostoitumiseen ja eurooppalaiseen kulttuuriin tutustumiseen. Apurahan ansiosta sain vaihtokokemuksesta enemmän irti.

Lisätietoja:
Opiskelija Henri Penttilä, henkka.penttila(a)hotmail.fi, puh. +358442191990
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.