METSÄAMMATTILAISTEN ÄÄNI KUULUVIIN

Metsäalan ammattilaisten ääni ei kuulu tarpeeksi. Nyt voit kehittää viestinnän taitojasi ja kantaa kortesi kekoon hyödyntämällä Hämeen ammattikorkeakoulun tuottamaa sähköistä koulutusaineistoa. Saat vinkkejä itsellesi sopivasta tavasta aloittaa vaikkapa sosiaalisen median käyttö ja miten osaamisen myötä voit laajentaa osallistumistasi. Metsäalan viestintäoppaaseen pääset Lue lisää -linkistä.

LUE LISÄÄ

Opiskelijat kansainvälistymässä

Olemme rahoittaneet metsäalan opiskelijoiden kansainvälisiä opintoja, ulkomaille suuntautuvia opintomatkoja ja harjoitteluja kymmenessä vuodessa 766 000 eurolla. Työ nuorten hyväksi jatkuu.

LUE LISÄÄ

TYÖTURVALLISUUS NÄKYVÄKSI OSAKSI METSÄOPETUSTA

Opetuksessa työturvallisuuden huomiointi ja sen vaatiman asenteen korostaminen varmistaa opiskelijoiden turvallisen työkulttuurin edistämisen. Metsämiesten Säätiön rahoittama Hämeen ammattikorkeakoulun hanke jalkauttaa ajantasaisimmat tiedot, keinot ja työvälineet videoina ja työkirjan avulla kaikkiin metsäalan kouluihin.

LUE LISÄÄ

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.