Metsäala kehittää ihmisjohtamista uudessa Metsäalan Johtamisakatemiassa

torstaina, 16.04.2015

Ihmisten motivaatio ja osaaminen ratkaisevat sen, kuinka hyvin menestymme muuttuvassa maailmassa ja kansainvälisessä kilpailussa. Kukaan ei tee tulevaisuutta yksin; tarvitsemme yhteistä kuvaa siitä, mihin olemme menossa, millaisella osaamisella menestymme ja miten johdamme motivoivasti. Toukokuussa 2015 käynnistyy noin 20 kutsutun osallistujan voimin ensimmäinen Metsäalan Johtamisakatemia, joka tarttuu tähän työhön.

Akatemian idea on syntynyt Metsämiesten Säätiön käynnistämän Metsähyvinvointi -ohjelman laajapohjaisessa ohjausryhmässä. Uskomme, että paras tapa kohdata muutos on auttaa sitä syntymään. Verkostoituminen ja yhteinen toiminta ihmisten potentiaalin hyödyntämiseksi nostavat myös alan vetovoimaa ja arvostusta.

Ensimmäisen Metsäalan Johtamisakatemian tehtävä on määritellä tulevaisuuden osaamistarpeita ja yhteisen kehittämistyön painopisteitä etenkin motivaation ja työhyvinvoinnin näkökulmista. Työskentelyssä on mukana on myös joukko muiden alojen johtajia ja johtamisen asiantuntijoita.  Seuraava Johtamisakatemia järjestetään lokakuussa 2015 ja jatkossa järjestetään kaksi akatemiaa vuosittain. Kokonaisuuteen kuuluu varsinaisten akatemioiden lisäksi aamukahvitilaisuuksia ja vuotuinen kaikille avoin Metsähyvinvoinnin ajankohtaistapahtuma.

Metsäalan Johtamisakatemian toteutuksesta vastaa ohjelmajohtaja MMT, VTM Arto Kariniemi Metsäteho Oy:stä. Johtamisakatemian rahoittaa Metsämiesten Säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen ja alalla toimivien ihmisten henkisen ja aineellisen hyvinvoinnin edistäminen.

Lisätietoja:

Ohjelmajohtaja Arto Kariniemi, Metsäteho Oy, arto.kariniemi(at)metsahyvinvointi.fi,
puh. 040 530 7158

Asiamies Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, ilari.pirttila(at)mmsaatio.fi, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.