Metsämiesten Säätiön 2020 apurahojen suuntaus laittaa liikkeelle oman tohtorikoulutusohjelman

keskiviikkona syyskuun 25. 2019

Metsämiesten Säätiön apurahat ovat seuraavan kerran haettavissa 1.12.2019 - 31.1.2020 Säätiön kotisivuilta löytyvän apurahojen haku- ja hallintajärjestelmä Kasöörin kautta. Jaettava apurahasumma on 1,6 miljoonaa euroa ja päätökset apurahoista tehdään 13.3.2020.

Tulevassa apurahanjaossa Säätiö käynnistää oman tohtorikoulutusohjelman ”Metsäosaaja 2030”, jonka tavoitteena on tiedon ja osaamisen lisääminen, toimialan kehittäminen sekä tuen antaminen lahjakkaille yksilöille alalla. Säätiö varaa toimintaan aloitusvuonna 100.000 euroa ja jatkovuosina 150.000 euroa. Väitöskirjojen lisäksi Säätiö on kiinnostunut rahoittamaan myös selvityksiä ja opinnäytetöitä tohtorikoulutusohjelman teemoista. Teemat ja kaikki tarkemmat tiedot apurahojen suuntauksesta, kriteereistä ja hakemisesta saa Säätiön kotisivulta kohdasta Apurahan hakijalle.

Metsämiesten Säätiön tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Apurahat suunnataan Säätiön julkisen strategian mukaisesti osaamiseen, hyvinvointiin, verkostoihin, tunnettuuteen, metsäkulttuuriin ja ennakointiin. 

Lisätietoja:
Metsämiesten Säätiön toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920

 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.