Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeeltä lahjoitus

tiistaina marraskuun 24. 2020

Kuva

Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme päätti laittaa joulutervehdyksiin varmaansa rahat tuottamaan hyvää metsäalan sisällä. Lahjoitus ohjautuu lyhentämättömänä lahjoittajan toiveen mukaisesti metsäalan nuorisotyön hyväksi. Metsämiesten Säätiö kiittää ja arvostaa tukeanne!

Työ metsäalan hyväksi on sitä vaikuttavampaa mitä enemmän siihen on käyttää viisaasti kohdennettuja varoja – myös lahjoitusvaroja. Vuosittain iso osa saamistamme apurahahakemuksista jää rahoittamatta, koska Säätiön sijoitusomaisuuden keskimääräinen 6 % tuotto ei tuo riittävästi jaettavaa. Haluaisimme rahoittaa nykyistä enemmän hyvää. Jokainen lahjoitettu euro kehittää yhtä monella eurolla metsäalaa ja sen arvostusta sekä luo metsäalan osaajille työtyytyväisyyttä. Toivomme, että sinä voisit auttaa meitä tässä työssä. Joukkovoimalla saamme asioita tehokkaasti aikaiseksi. Lahjoitusvarat käytetään aina lyhentämättömänä lahjoittajan toivomaan tarkoitukseen metsäalalla.

Lisätietoja:
Jari Yli-Talonen, johtaja, Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme, puh. 040 848 4861
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.