Metsämiesten Säätiön hallitus uudistuu

maanantaina marraskuun 30. 2020

Kuva

Metsämiesten Säätiön hallitus teki syyskokouksessaan 30.11.2020 henkilövalintoja seuraavasti:

Juha Mäkinen jatkaa Säätiön hallituksen puheenjohtajana. Varapuheenjohtajana jatkaa Erkki Eteläaho ja sijoitustoimikunnan puheenjohtajana Jarkko Niemi.

Erovuoroisista hallituksen jäsenistä jatkamaan valittiin Jarkko Niemi ja Anne Toppinen. Koska Säätiö sääntömuutoksensa kautta on sitoutunut siihen, että hallituksen jäsenet ovat aktiivityöelämässä aiemman ikäpykälän sijaan, Risto Nurmela vetäytyy hallituksesta ja tilalle valittiin 1.1.2021 alkaen MTI (YAMK) Maria Isolahti Oulusta. Hallituksen jäsenten toimikausi on kolme vuotta kerrallaan.

Niin ikään sääntömuutoksen myötä Säätiö luopuu yhdeksän henkilökohtaisen varajäsenen käytännöstä ja siirtyy 1.1.2021 alkaen kolmen yleisvarajäsenen käytäntöön. Yleisvarajäseniksi valittiin KTM Mika Heikkilä Espoosta, YTT Karina Jutila Helsingistä ja FM Paula Oksman Iisalmesta.

Uusista henkilöistä Maria Isolahti toimii Suomen metsäkeskuksen pohjoisen palvelualueen asiakkuuspäällikkönä, Mika Heikkilä Taaleri Varainhoito Oy:n osakesijoitusjohtajana, Karina Jutila e2 Tutkimuksen johtajana ja Paula Oksman Ponsse Oyj:n henkilöstöjohtajana.

Lisätietoja:

Metsämiesten Säätiön toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.