Metsäala kuuluu yhdessä radiokanavilla – kiitoksia metsänomistajille ja metsäammattilaisille

maanantai, 30.05.2022

Metsäalan kymmenen toimijaa yhteistyössä Metsämiesten Säätiön kanssa toteuttavat radiokampanjan, jonka tavoitteena on kiittää metsänomistajia ja metsäalan ammattilaisia hyvästä työstä Suomen metsissä. Suomessa käydään voimakasta metsäkeskustelua, jossa metsänomistajat ja metsäammattilaiset ovat osallisina. Keskusteluun keskeisimpiä syitä ovat Taloustutkimuksen ”Miten metsäammattilaiset kokevat julkisen metsäkeskustelun” tutkimustulosten mukaan metsien yleinen tärkeys, tunnesyyt metsien taloudellisen hyödyntämisen vastustuksessa ja suomalaisten vahva metsäsuhde. 

Radiomainonnassa ovat mukana Koneyrittäjät, METO - Metsäalan Asiantuntijat, METO - Metsäalan yrittäjät, Metsä Group, Metsäkoulutus ry, Metsänhoitoyhdistykset, Sahateollisuus ry, Stora Enso, Teollisuusliitto, UPM ja Metsämiesten Säätiö. 

Metsä kuuluu radiokanavilla kautta Suomen viikoilla 22–23 ja 25–26. Kampanja tavoittaa noin 75 prosenttia yli 25-vuotiaista kuulijoista.  Kampanjan viestit ja kiitokset tuovat alan merkitystä ja tekijöitä tutummaksi.

Näistä linkeistä voit kuunnella radiomainokset: Koneyrittäjät, METO - Metsäalan Asiantuntijat, METO - Metsäalan yrittäjät, Metsä Group, Metsäkoulutus ry, Metsänhoitoyhdistykset, Sahateollisuus ry, Stora Enso, TeollisuusliittoUPM.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
Metsämiesten Säätiön kehityspäällikkö Veikko Iittainen, 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.