Metsämiesten Säätiö suuntaa apurahojaan nuoriin ja EU-vaikuttamiseen

maanantai, 19.09.2022

Metsämiesten Säätiön hallitus on linjannut 1,7 miljoonan euron apurahojensa erityispainotukset vuodelle 2023. Säätiö haluaa rahoittaa erityisesti hankkeita, joilla varmistetaan EU:n metsiä koskevan päätöksenteon korkea laatu Suomen kansallisista lähtökohdista. Niin ikään Säätiö pitää tärkeänä hankkeita, jotka lisäävät nuorten metsäalan ja metsätalouden tuntemusta, arvostusta ja kiinnostusta.
 
Aikaisemmasta tutut tuet toimijoiden henkilöstön koulutukseen sekä ”Metsäosaaja 2030” -tohtorikoulutukseen jatkuvat. Lisäksi Säätiö haluaa rahoittaa selvityksen toimenpiteistä suomalaisen metsäosaamisen kansainvälistämiseksi.

Apurahojen suuntaukseen voi tutustua täällä. 

Apurahat ovat haettavissa 1.12.2022 - 31.1.2023 Säätiön apurahojen haku- ja hallintajärjestelmä Kasöörin kautta.  

Metsämiesten Säätiön tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Apurahat suunnataan Säätiön strategian mukaisesti osaamiseen, hyvinvointiin, verkostoihin, tunnettuuteen, metsäkulttuuriin ja ennakointiin. 

Lisätietoja:
Metsämiesten Säätiön toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.