Muutoksia Kasöörissä

torstaina, 12.11.2020

Olemme siirtyneet apurahojen haku- ja hallintajärjestelmä Kasöörissä täysin sähköiseen yhteydenpitoon ja dokumentaatioon. Jatkossa hakijaa informoidaan apurahapäätöksestä sähköisesti, apurahapäätös tallentuu Kasööriin ja apurahan käytön sopimus tehdään sähköisesti pankkitunnuksilla allekirjoittaen.

Jotta tämä mahdollistuu, pyydämme kaikkia apurahan hakijoita ja apurahan saaneita siirtymään Kasöörissä sähköiseen tunnistautumiseen, joka tapahtuu joko henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Vanhat Kasöörin käyttäjät voivat siirtää aikaisemmat dokumentit vanhalta käyttäjätunnuksensa alta käytettäviksi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella kirjauduttaessa. Tämä tapahtuu kirjautumalla sähköisesti järjestelmään ja klikkaamalla siellä linkkiä ”Omien vanhojen aineistojen siirto käyttäjätunnusten takaa sähköisen tunnistautumisen alle”.

Jatkossakin Kasöörissä hoidetaan apurahan hakeminen, apurahan käytön sopimuksen teko, apurahahankeen raportointi ja tilitys, tiedotteiden anto sekä omien yhteystietojen ylläpito.

On myös syytä huomioida, että mikäli apuraha myönnetään, apurahan käytön sopimuksen saa tehtyä vain sama henkilö / samoilla tunnuksilla millä hakemus oli tehty.

Lisätietoja:

Metsämiesten Säätiö, palvelupäällikkö Aija Järnstedt, 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.