Metsäkoulutus ry järjestää metsäalan koulutuksen kehittämisen hankeideahaun 1.-31.10.2018

tiistaina, 28.08.2018

Metsämiesten Säätiön hallituksen linjauksen mukaisesti Säätiön apurahat metsäalan koulutuksen kehittämiseen kanavoidaan lähtökohtaisesti metsäkoulutus ry:n kautta.

Metsäalaa ei palvele yksittäisten laadukkaiden koulutusyksiköiden työ vaan koko koulutusjärjestelmän laaja-alainen toiminta opiskelija- ja työelämälähtöisesti, missä koulutuksen järjestäjien välinen yhteistyö koulutuksen laadun ja tulosten kehittämiseksi on keskiössä.

Kehittämistyön vaikuttavuuden varmistamiseksi Metsäkoulutus ry järjestää vuosittain lokakuussa Metsämiesten Säätiön apurahanhakua tukevan metsäalan koulutuksen kehittämisen hankeideahaun. Kehittämisideat voivat olla esimerkiksi opetusmateriaalin kehittämistä, työelämän ja oppilaitosten välisen yhteistyön parantamista, metsäalan koulutuksen markkinoinnin kehittämistä sekä virtuaalisten ja digitaalisten oppimisympäristöjen ja niiden sisältöjen kehittämistä.

Kehittämishankeideat lähetetään Metsäkoulutus ry:lle 1.-31.10.2018 erillisellä hakulomakkeella osoitteeseen ville.manner(at)metsakoulutusry.fi.

Metsäkoulutus ry:n hallitus käsittelee saapuneet ideat ja tekee päätöksen siitä mitkä ideat etenevät Metsämiesten Säätiön hankehakuun marraskuun 2018 aikana.

Metsämiesten Säätiön apurahat ovat kaikkien haettavissa 1.12.2018 - 31.1.2019 välisenä aikana Säätiön kotisivuilta löytyvän apurahojen haku- ja hallintajärjestelmä Kasöörin kautta.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Ville Manner, Metsäkoulutus ry, puh. 050 331 5425

Toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.