Metsämiesten Säätiön toimintaa arvostetaan

perjantaina, 08.11.2019

Kysyimme valtakunnallisilla Metsäpäivillä messuosastomme kävijöiltä mitä Metsämiesten Säätiön toimia he arvostavat eniten. Ylivoimaisesti arvostetuimmaksi nousi apurahat, joita Säätiö jakaa vuosittain 1,6 miljoonaa euroa metsäalan kehittämiseen ja alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen. Seuraavaksi arvostetuin oli metsäalan opinnoista valmistuvien nuorten stipendit ja kolmanneksi metsäalan ihmisjohtamisen kehittäminen, muun muassa Metsäalan Johtamisakatemiassa. Vastaajat kokivat myös Metsämiesten Säätiön tekevän arvokasta yleishyödyllistä työtä koko metsäalan hyväksi.

Apurahat ovat seuraavan kerran haettavissa 1.12.2019 - 31.1.2020 Säätiön kotisivuilta löytyvän apurahojen haku- ja hallintajärjestelmän Kasöörin kautta. Apurahat suunnataan Säätiön strategian mukaisesti osaamiseen, hyvinvointiin, verkostoihin, tunnettuuteen, metsäkulttuuriin ja ennakointiin. Tarkempia tietoja apurahojen suuntauksesta, kriteereistä ja hakemisesta saa Säätiön kotisivulta kohdasta Apurahan hakijalle.

Arvoimme messuosastomme kilpailuun osallistuneiden kesken 10 kpl Metsämiesten Säätiön käteviä mättökasseja. Voittajat, joille ilmoitamme myös henkilökohtaisesti, olivat Martta Fredrikson, Juha Hiltunen, Essi Jokinen, Risto Juntunen, Timo Kukko, Kaisa Laitinen, Pasi Mäkelä, Jaakko Niemistö, Teppo Pöllänen ja Heidi Verkkosaari.

Onnittelut voittajille!

Lisätietoja:
Metsämiesten Säätiö, kehityspäällikkö Anne Manner, puh. 050 565 1553
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.